Gratis en betaald sexcontact

Gratis en Online sexcontact advertenties

Ik wil mijn seksleven verder ontplooien

Posted by admin

Ik wil mijn seksleven verder ontplooien

Hoi, Nu alweer een paar jaartjes gescheiden en mijn dingen helemaal op orde. Het is dan ook tijd om weer van het leven te genieten en om mijn seksleven verder te ontplooien. In het begin van mijn huwelijk hebben mijn man en ik wel wat geëxperimenteerd maar dat was al snel over. Nu ik weer allen ben wil ik daar graag mee verder. Maar daar heb ik wel een partner met een vrije geest voor nodig, iemand die net als mij dingen uit wil proberen en ondertussen ook van elkaar wil genieten. Kun jij je als man hier een beetje in vinden dan mag je mij zeker een mailtje sturen. We kunnen ook natuurlijk ergens afspreken en kijken waar het toe leidt.

Ik wil mijn seksleven verder ontplooien